Yrityslahjoja golfin ystäville

Jokainen intohimoinen golfaaja on taatusti varsin tietoinen siitä, kuinka hyvin tämä suosikkilaji yhdistää ihmisiä. Golf on varsin sosiaalinen urheilulaji, ja pelatessa on helppo hankkia uusia tuttavuuksia, joiden kanssa keskustella lajin kiehtovista yksityiskohdista ja käänteistä. Kentällä vallitsee tavallisesti aina erinomainen yhteishenki riippumatta siitä, minkä ikäisiä ja millaisista taustoista tulevia pelaajia paikalla sattuu olemaan. Kukapa ei haluaisi nauttia tällaisen lajin ainutlaatuisesta tunnelmasta?

Harrastus yhdistää myös liike-elämässä

Golfin ystävään saa niin pelikentillä kuin niiden ulkopuolellakin tehtyä vaikutuksen helpoiten yhteisen suosikkilajin kautta. Jos sattuu olemaan yrittäjä, asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden taustojen tunteminen voi tämän ansiosta olla todella arvokasta. Onko sinulla oma yritys tai oletko työpaikallasi jollakin tapaa vastuussa asiakassuhteiden ylläpidosta? Kuuluuko asiakaskuntaan innokkaita golfaajia? Tämä on jälleen kerran yksi alue, jolla mainiosta harrastuksesta voi olla yllättävää hyötyä.

Mieluisaa mielikuvaa golffareille

Vahvan, toimivan ja houkuttelevan brändin rakentaminen on liike-elämän maailmassa haastavampaa kuin koskaan, mutta kekseliäillä ja brändiin sekä markkinointiin panostavilla yrityksillä on toisaalta yhä kasvavissa määrin mahdollisuuksia erottua joukosta. Kilpailussa pärjäävät ne, joilla on mielikuvitusta ja jotka osaavat ottaa asiakkaansa huomioon muita taidokkaammin ja ainutkertaisemmin. Yrittäjänä on kaiken tämän vuoksi vielä aiempaakin tärkeämpää olla tietoinen siitä, millaisista ihmisistä yrityksen kohderyhmä ja asiakaskunta koostuu ja millainen viestintä tai imago juuri näihin ihmisiin purisi parhaiten. Golfia harrastavalle yrittäjälle, jonka asiakkaina ja yhteistyökumppaneina on niin ikään golfaajia, tämä on helppo rasti; tie golffarin sydämeen käy taatusti rakkaan harrastuksen kautta. Golfaavat asiakkaat voi huomioida monella tapaa, esimerkiksi yrityksen logolla koristeltuja pelivarusteita lahjoittamalla. Tällainen liikelahja on taatusti mieleinen, pääsee käyttöön ja antaa yrityksestä lajin innokkaalle harrastajalle taatusti positiivisen kuvan. Mikä parasta, golfia harrastavat monet suomalaiset. Lajin aiempi maine elitistisenä harrastuksena on karissut ja golfkentillä törmää tätä nykyä kaikenikäisiin (https://kauppasuomi.fi/artikkelit/691/golf-sopii-kaikille/), moninaisista taustoista lajin pariin tiensä löytäneisiin harrastajiin. Sinunkin yrityksesi asiakkaiden joukosta voi löytyä suurempi määrä golfaajia kuin äkkiseltään arvaisitkaan. Jokaisen golfaavan yrittäjän kannattaa ottaa tämä mainio mahdollisuus huomioon.